We zorgen er samen voor

Kraamzorg

Meld je aan voor kraamzorg als je ongeveer 3 maanden zwanger bent (je uitgerekende datum is dan zeker). Binnen Preall werken we samen met de volgende kraamzorgorganisaties:

Kraambed KraamzorgJe kunt er bij deze partijen op vertrouwen dat de kwaliteit in orde is en dat er een nauwe samenwerking plaats vindt met de verschillende zorgverleners. Vraag ook bij je verzekering na bij welke kraamzorgorganisaties je terecht kunt.

Een kraamverzorgende komt bij een thuisbevalling in huis en assisteert de verloskundige bij de bevalling.

Na de bevalling zorgt de kraamverzorgende nog ongeveer een week (in ieder geval tot en met de achtste dag) voor jou en je kindje. Wanneer je na de bevalling een aantal dagen in het ziekenhuis hebt gelegen, dan worden deze dagen in mindering gebracht op de kraamtijd thuis. 

De kraamverzorgende controleert of het goed gaat met jou en je kindje en geeft veel informatie over de verzorging. Ook begeleidt ze je bij het geven van borst- of flesvoeding. Als je thuis bent in je kraamtijd, voert ze ook een aantal huishoudelijke taken uit. Signaleert de kraamverzorgende problemen, dan overlegt ze dit met de verloskundige. Je kunt je kraamtijd op verschillende locaties doorbrengen.

Thank you for your upload